Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Karşılaştırma - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Karşılaştırma

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Karşılaştırma

Samsung Galaxy Note 8 23 Ağustos tarihinde düzenlenen Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı.

23.08.2017 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung Galaxy Note 8 23 Ağustos tarihinde düzenlenen Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı. Uzun bir süredir merakla beklenilen Galaxy Note 8, Galaxy S8 ailesi ile benzer tasarım çizgilerine sahip. Peki Galaxy Note 8 Galaxy S8+ arasındaki farklar neler?

Galaxy Note 8, Galaxy S8+ karşısında!

Samsung"un tanıttığı yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 8, yepyeni özellikler ve yepyeni bir tasarımla karşımıza çıktı. Galaxy Note 7 ile oldukça kötü günler geçiren Samsung, Galaxy Note 8 ile bu günleri unutmak istiyor.

Her iki modelde de Samsung"un yeni tasarım dilini görüyoruz. Çerçevesiz tasarım ve yenilenen ekran oranı ile büyük ekranları daha da kullanışlı hale getiren Samsung, Galaxy S8+ modelinde 6,2 inç büyüklüğünde QHD+ ekrana yer verirken Galaxy Note 8 modelinde ise 6,3 inç büyüklüğünde yine QHD+ ekran kullandı.

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Karşılaştırma

Ekran kasa oranı tarafında ise Galaxy S8+ yüzde 84 iken Galaxy Note 8"de bu oran yüzde 82,2 olarak karşımıza çıktı. Ayrıca her iki modelde de Gorilla Glass 5 camlara yer verilmiş durumda.

Teknik detaylara baktığımızda ise yine her iki modelde de Exynos 8895 işlemcisi görüyoruz. Galaxy Note 8 farklı olarak 6 GB RAM kullanıyor. Galaxy S8+ modelinde ise 4 GB RAM yer alıyor. Depolama tarafında yine her iki cihazda da 64 GB hafıza yer alırken Galaxy S8+ 3500 mAh batarya kapasitesine Galaxy Note 8 ise 3300 mAh bataryaya sahip.

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Karşılaştırma

Samsung Galaxy Note 8 için ön siparişler 24 Ağustos ile 18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecekken, akıllı telefonun fiyatı 4.999 TL olacak. Ek olarak ön siparişle birlikte 500 TL değerinde aksesuar hediye kuponuverilecek. 19 Eylül ile 6 Ekim tarihleri arasında ise 300 TL aksesuar hediye kuponu alınabilecek. Ürün, 18 Eylül"den itibaren raflarda yerini almaya başlayacak.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ karşılaştırma videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy Note 8 ve Galaxy S8+ Karşılaştırma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement