Gary Medel, Bologna-SPAL maçında yıldızlaştı! - Son Dakika
Spor

Gary Medel, Bologna-SPAL maçında yıldızlaştı!

Beşiktaş'tan İtalyan ekibi Bologna'ya transfer olan Gary Medel, SPAL maçında gösterdiği performansla İtalyanları mest etti.

03.09.2019 13:49  Güncelleme: 14:51

Eric Pulgar'ı Fiorentina'ya gönderdikten sonra yıldız futbolcunun yerini doldurabilecek kalite bir orta saha arayan Bologna, Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Gary Medel'i kadrosuna katmıştı.

"MEDEL 3 KİŞİLİK OYNUYOR"

Sinisa Mihajlovic'in şiddetle istediği Şilili oyuncu ligin ikinci haftasında oynanan SPAL maçında 81 dakika sahada kalırken, Medel'in gösterdiği muhteşem performans İtalyanları mest etti. 1-0 biten mücadelede Danilo - Denswil'in önünde takımı yönlendiren ve tecrübesiyle arkadaşlarına yardımcı olan Medel, Çizme basınından tam not alırken, 32 yaşındaki futbolcu için 'Pulgar'ı unutturdu' ifadeleri dikkatlerden kaçmadı. İki haftada 4 puan alan Bologna, Medel transferinde tam isabet sağlarken savaşçı oyuncu hakkında 'Üç kişilik oynadı' yorumları da mavi kırmızılı taraftarları bir hayli memnun etti.

(Akşam)

Gary Medel, Bologna-SPAL maçında yıldızlaştı!

Son Dakika Spor Gary Medel, Bologna-SPAL maçında yıldızlaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1958: Ya bizim basında çok antika...giden oyunculara hep aynı seyi söylüyor.maçı canlı izledim nasıl yıldızlaştı acaba normal oyununu oynadı 70 lerde oyundan alındı..90 artılarda bologna gol attı..abartmazssanız olmaz haa 3 1 Yanıtla

Advertisement