Gasp Yalanı Sorguda Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Gasp Yalanı Sorguda Ortaya Çıktı

Gasp Yalanı Sorguda Ortaya Çıktı

-bursa'da oğlunun nişan töreninde, kocasından habersiz düğün parasını da harcadığı belirtilen 51 yaşındaki G.S., evlerine zorla giren hırsızın kendisini sprey ile bayıltıp para ve altınları aldığını iddia etti.

12.01.2012 11:42

-bursa'da oğlunun nişan töreninde, kocasından habersiz düğün parasını da harcadığı belirtilen 51 yaşındaki G.S., evlerine zorla giren hırsızın kendisini sprey ile bayıltıp para ve altınları aldığını iddia etti. Ancak G.S.'nin oyunu, polise takıldı. G.S., şikayetçi olarak getirildiği Emniyet Müdürlüğünde sorgusunda gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı.

Merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi G.S., bir süre önce oğlu B.'ye nişan töreni yaptı. Eşi T.S. bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı olan G.S., ondan habersiz olarak, nişan töreninde oğlunun düğünü için ayırdıkları 12 bin TL ile 5 küçük altını da bozup harcadı.

PARAYI SORUNCA PANİĞE KAPILDI

Eşinden, düğün parasını harcadığını saklayan G.S., dün alışveriş yapmak için T.S.'den para istedi. Kocasından, "Düğün parasından ihtiyacın kadarı al" yanıtını alan G.S., sakladığı gerçeğin ortaya çıkmasından korkunca, eşinin geleceği sırada evlerinin salonuna uzanıp bayılma numarası yaptı. Kapıyı açarak içeri giren T.S., eşini tek katlı evlerinin salonunda baygın halde yattığını görünce polise haber verdi. G.S. eve gelen polis ekiplerine, "Evin kapısını uzun boylu bereli bir kişi zorla açtı. Beni dövdü. Sprey ile bayılttı. Çekmecede bulunan oğlumun düğün parası olan 12 bin TL para ve 5 adet küçük altını çaldı" dedi. Bu sırada kızının hırsız tarafından dövüldüğünü duyunca koşarak eve gelen ve ağlayan G.İ. güçlükle sakinleştirildi.

YALANI ORTAYA ÇIKTI

Polis evde yapılan incelemede kapıda zorlama, G.S.'nin vücudunda darp izlerine rastlamayınca şüphelendi. Şikayetçi olarak Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve burada çapraz sorguya alınan 2 çocuk annesi kadın, sonunda suçunu itiraf etti. Şikayetçi olarak getirildiği Emniyet Müdürlüğünde hakkında, 'Suç uydurma' suçundan işlem yapılan G.S., savcının talimatıyla Emniyet Müdürlüğünden şüpheli olarak serbest bırakıldı.

B.Buğra - Bursa/ Yıldırım

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gasp Yalanı Sorguda Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement