Gaziler'den Başkan Sargın'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Gaziler'den Başkan Sargın'a Teşekkür Plaketi

Gaziler\'den Başkan Sargın\'a Teşekkür Plaketi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar ve İznik Şubesi Başkanı İbrahim Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun'u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

12.10.2017 16:51

İznik Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınması dolayısıyla bir önce ki belediye binasında Gaziler'e yer tahsis edilmesinden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar ve İznik Şubesi Başkanı İbrahim Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri İznik Belediyesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundular. Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar açıklamasında "Çok değerli Belediye Başkanımız Osman Sargın'a Gazilerimize vermiş oldukları değerden dolayı ve kendilerine tahsis etmiş oldukları lokalden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor ve günün anısına bir teşekkür plaketi takdim ediyoruz. Sizlere de yeni hizmet binanızın hayırlı olmasını diliyoruz. Belediye Başkanımızın daha nice güzel çalışmalara imza atmasını temenni ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın da açıklamasında "Öncelikle çok değerli Gazilerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. En değerli varlığı olan canını memleketi için ortaya koymuş olan bütün gazilerimizi hürmetle anıyorum, aramızdan ayrılanları da rahmetle anıyorum. 'Hele bir yola çıkalım gazi mi oluruz, şehit mi oluruz' diyerek yola çıkan ve şehit olan şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. Gazisi ile Şehidi ile çok zengin bir toprakta yaşıyoruz, Gazilerimiz ve Şehitlerimiz bizim için bu topraklarda kalmanın güvencesidir. O anlamda da sizler sağ olun var olun. Her zaman elimizden ne geliyorsa sizlere destek olmak için bizler bu görevlerdeyiz. Allah sizlere şifalar, uzun ömürler versin" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Muzaffer Uyar ve İznik Şubesi Başkanı İbrahim Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun'u da ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziler'den Başkan Sargın'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement