Gelişen Şehir Elazığ - Son Dakika
Güncel

Gelişen Şehir Elazığ

Gelişen Şehir Elazığ

Elazığ, şehirleşme ve modernleşme alanlarında diğer vilayetlere örnek teşkil ediyor.

10.01.2012 19:04  Güncelleme: 19:05

Elazığ Belediyesi'nin şehrin genelinde yürüttüğü çalışmalar yaz - kış demeden artarak sürüyor.

Hizmetlerde her zaman vatandaşların mutluluk ve refahını amaçlayan Belediye, şehrin muhtelif mahallelerinde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehrin genelinde çalışmaların sürdüğünü belirterek modern Elazığ'ı inşa etmek üzere gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet ve Üniversite Mahallelerini birbirine bağlayan yolda yağmurlama hattı döşeme işlemlerini tamamladı. Geçtiğimiz aylar içerisinde çalışmalarına başlanan Akgün Otel ile Polis Okulu arasında 500'lük HDPE borularla yağmurlama hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri ekipleri ayrıca Üniversite Mahallesi Şahinkaya mevkiinde yeni yerleşim alanlarındaki alt yapı çalışmalarını da sonlandırarak Cumhuriyet Mahallesi'ndeki hatla birleştirdi.

Elazığ Belediyesi olarak yaz kış demeden bu şehre hizmet etmeyi kendilerine şiar edindiklerini belirten Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"Şehrimizin genelinde ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışmalarını yürütüyorlar. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Üniversite ve Cumhuriyet Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni yolda alt yapı çalışmalarını tamamladılar. Yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan bu yeni yolda 500'lük HDPE borularla yağmurlama hattı döşeme işlemi sonlandı. Fen İşleri ekiplerimiz ayrıca şehrin muhtelif mahallelerinde kaldırım tretuar ve parke döşeme işlemlerini de yürüttüler."

.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelişen Şehir Elazığ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement