Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Hollanda'da tramvay saldırısında 3 kişiyi öldüren katil zanlısı Gökmen Tanış'ın, 2011 yılında Hollandalı bir muhabiri "Bütün kı.ın açık" diyerek sözlü taciz ettiği görüntüler ortaya çıktı.

19.03.2019 11:55  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'nın Utrecht kentinde tramvayda öldürülen 3 kişinin katil zanlısı Gökmen Tanış'ın, 2011 yılında Hollandalı bir muhabiri sözlü taciz ettiği ortaya çıktı.

HOLLANDA SALDIRGANININ TACİZ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Hollanda'nın Utrecht kentinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bir numaralı zanlısı Yozgat doğumlu Türk vatandaşı Gökmen Tanış'la ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zanlının Amsterdam'da bir arkadaşıyla beraber Hollandalı bir muhabiri sözlü taciz ettiği ortaya çıktı.

Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı

MUHABİRİ ÇİRKİN SÖZLERLE TACİZ ETTİ

Ortaya çıkan görüntülerin 2011 Ağustos ayına ait olduğu ve Tanış'ın muhabir Chantal Hanse'yi "Bütün kı.ın açık" ve "Sen bir demokratsın" şeklinde sözlerle taciz ettiği görülüyor.

Tanış, "ailevi meseleler" sebebiyle tramvaydaki bir yakınına, ardından yardım etmek isteyenlere ateş açtığını iddia etti.

Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış\'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hollanda Saldırganı Gökmen Tanış'ın, Kadın Muhabiri Taciz Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • reel analiz: tacizi göremedin mi adam kadına bakıp pantolonunu indirme hareketi yapıyor kör müsün? körsün tabi yoksa ülkemizde her yıl ortalama 400 kadının cinayete gittiğini 20 bin kadının tecavüze uğradığını görürdün(bilgi anlamında) 33 0
  • Kral çıplak : Türk türk her yerde kendini gösteren türk komik bir durum müslüman türk 28 0 Yanıtla
  • tugba: bu vıdeoda tacız göremedım !!! ınsan öldurmek sucunda suclu tabı 0 24 Yanıtla
  • veli: öküz dolu memleket. hollandayı bile bozmusuz 22 1 Yanıtla
  • ayhan: türkler nereye gitmişse sıkıntı sorun pislik çıkartmıştır. 17 0 Yanıtla
  • Mert: Bütün bozukluk bizimkilerde 6 8 Yanıtla
  • Sude: Tüm Türk vatandaşları bulunduğu ülkeye Türk ahlakını, edep ve terbiyesini taşımak ve ona göre davranmak zorundadır. Kafana göre hareket edemezsin sonra devletin zor durumda kalıyor. Bu kötülükleri yapmaya kimsenin hakkı yok. Zaten nasıl bir karakter olduğu belli bu katilin. Aslında keşke sokağa çıkan her insanın karakter ve psikolojisini ölçen bir cihaz yapılsa da insanlık rahat etse. 9 5 Yanıtla
  • suat: Siyasal İslamcıların dinle İslam la alakası yok. madem şeriatı, İslamı seviyorsun o zaman İran,Sudi Arabistan da yaşayacaksın yada Türkiye de ne diye Hollanda ya Almanya ya kapak atmaya çalışırsınız? 7 0 Yanıtla
  • FİLOZOF: İLKEL DİN MEZHEP KAFALI CAHİLLERİN İNSANLIĞA VERECEGİ ÖLÜMDÜR KANDIR SAVAŞTIR BUNLARIN İLİMLE BİLİMLE EĞİTİMLE VEDE MEDENİYETLE EN KÜÇÜK İŞİ ALAKALARI YOKTUR BUNLAR İNSANLIK İÇİN BÜYÜK TEHLİKEDİR 5 1 Yanıtla
  • ARİF: Avrupalıların yerinde olsam tüm Türkleri kovardım madem sevmiyorsun ne diye adamların ekmeğini yiyorsun 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement