Gölbaşı'nda Özel Eğitim Okulu Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

Gölbaşı'nda Özel Eğitim Okulu Açıldı

Gölbaşı\'nda Özel Eğitim Okulu Açıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Aksu:   "En hayırlı yatırım eğitime yapılan yatırımdır"

25.11.2013 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, "En hayırlı yatırım eğitime yapılan yatırımdır" dedi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Ceceli Okulları bünyesinde faaliyet gösteren ve zihinsel engelli çocukların ihtiyaçlarına göre yapılan Beyaz Koza Özel Eğitim Okulu'nun açılışı gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan Aksu, şunları kaydetti:

"En hayırlı yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetiştirilmesi için yapılan yatırım en hayırlı yatırımdır. Özel eğitim hakikaten zor bir iş. Ben ailede özel eğitim gören bir yavrumuz olduğu için biliyorum. Hem ana, baba için zor hem öğretmenler, eğitimciler için çok zor. Allah yardımcıları olsun.

Dün 24 Kasım öğretmenler günüydü. Öğretmenlerimizin de bu gününü tebrik ediyor başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin de ellerini öpüyorum. İnsanın eli öpülesi annesi, babası bir de öğretmeni gelir."

Ceceli Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Ceceli de 2006 yılında  zihinsel engelli çocukların eğitimi üzerine çalışmaya başladıklarını ve bugüne kadar şehir merkezinde apartmanlarda faaliyet gösterdiklerini hatırlattı.

Açılan okulun imkanlarının daha iyi olduğunu ifade eden Ceceli,  özel eğitimin zor olduğunu, çocuklara nasıl yaşamaları ve davranmaları gerektiğini öğrettiklerini söyledi.

Açılışın ardından Aksu ve beraberindekiler sınıfları gezerek okul hakkında bilgi aldı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gölbaşı'nda Özel Eğitim Okulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement