Goody Çocuk Tiyatrosu'nun Kasım - Aralık Programı Yine Dop Dolu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun Kasım - Aralık Programı Yine Dop Dolu

Goody Çocuk Tiyatrosu\'nun Kasım - Aralık Programı Yine Dop Dolu

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun, tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan ve çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikayesi"nin yılsonuna kadar olan temsil tarihleri belli oldu.

05.11.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun, tiyatro sanatçısı Nedim Saban tarafından kaleme alınan ve çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikayesi"nin yılsonuna kadar olan temsil tarihleri belli oldu.

Oyun; Kasım - Aralık döneminde Profilo Kültür Merkezi, Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi ve Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde halka açık temsillerle çocuklarla buluşacak.

Hayvan hakları ve hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazanıldığı düşüncesiyle hareket eden ve şimdiye kadar 20.000'den fazla ilkokul öğrencisine sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlatan Goody kedi – köpek mamalarının, tiyatro sanatçısı Nedim Saban yönetimindeki Tiyatrokare ile birlikte kurduğu Goody Çocuk Tiyatrosu'nun Kasım – Aralık programı açıklandı.

Goody Çocuk Tiyatrosu'nun 2012 yılından bu yana ücretsiz olarak sahnelediği müzikli çocuk oyunu "Bir Dostluk Hikayesi", Kasım ayı süresince 9-16-23 ve 30 Kasım tarihlerinde, saat 12.00'de Profilo Kültür Merkezi'nde ve 22 Kasım Cumartesi günü saat 11.00'de Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Aralık ayında ise her pazar günü saat 12.00'de Profilo Kültür Merkezi'nde çocuklarla buluşacak oyun, 6 Aralık tarihinde saat 12.00'de Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi'nde ve 27 Aralık tarihinde ise saat 13.00 ve 15.00'te Caddebostan Kültür Merkezi'ne konuk olacak.

Bir ev köpeği ile bir sokak kedisinin dostluğunu anlatan "Bir Dostluk Hikayesi", La Fontaine eserlerine de atıfta bulunuyor. Ömür Gedik, Tuna Arman, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin gibi hayvan haklarına duyarlı sanatçılar fabllardaki karga, öküz, kurbağa ve tilki gibi karakterleri canlandırarak oyuna destek veriyor.

"Bir Dostluk Hikayesi" bugüne dek 20 binden fazla çocuğa ulaştı…

Çocuklarda hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla projelendirilen "Bir Dostluk Hikayesi" son iki yılda 40'a yakın eğitim kurumunda ve sayısız kültür merkezinde sahnelendi. 20.000'den fazla ilkokul öğrencisine sanat aracılığıyla hayvan sevgisinin önemini anlattı.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü'nün Çocuk ve Genç Bölümü uzmanları tarafından da incelenip ilkokul çocukları için pedagojik açıdan uygunluğu onaylanan müzikli çocuk oyunu, çağımızın fablı olarak da gösteriliyor.

Evcilleri dostu, evsizleri sorumluluğu olarak gören Goody ile markanın sahibi Tropikal Pet hakkında detaylı bilgi için; www.tropikalpet.com.tr, www.goody.com.tr ve www.facebook.com/Goodymama adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Goody Çocuk Tiyatrosu'nun Kasım - Aralık Programı Yine Dop Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement