Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos - Son Dakika
Ekonomi

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store'da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamalarıShiftDelete.

19.08.2017 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store"da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız.

Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

ShiftDelete.Net ekibi olarak, her hafta sizler için 5 başarılı iOS uygulamasını bir araya getiriyoruz.

Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalardan derlenmektedir.

VM

Fotoğraflarınızı korumak üzere kolayca filigran eklemek istiyorsanız VM uygulaması bunun için oldukça başarılı. Popüler platformların hazır ikonlarını da sunan uygulama, kullanıcı adınızı eklediğinizde başkalarının sizi kolayca bulmasına da olanak sağlayabilir.

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

{pagebreakMy File Manager

My File Manager medya oynatma, döküm alma ve PDF okuma konusunda da oldukça başarılı bir profesyonel dosya yöneticisi. Tüm dosyalarla uyumlu olduğu belirtilen uygulama ile mp4, flv, 3gp, mov, avi ve daha fazlasını oynatabileceğinizi de belirtelim.

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

{pagebreakBlurUp

Bir görüntünün sadece belirli bir bölümünü ya da sadece arka planı bulanık hale getirmek için kullanabileceğiniz BlurUp, bunları kolayca sosyal medyada paylaşmanıza da yardımcı oluyor.

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

{pagebreakNotemup

Hatırlamanın ve hatırlatmanın yeni yolu olarak lanse edilen Notemup uygulaması, eski moda yapılacaklar listesi veya yapışkan notları unutturmak niyetinde. Arkadaşlarınızla, ailenizle ve iş arkadaşlarınızla kullanabileceğiniz uygulamayla onlara ne yapacaklarını bildirebiliyorsunuz.

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

{pagebreakBeatMaker 3

Bu kadar pahalı bir uygulama neden burada diye düşünenleriniz olacaktır, ancak unutmamak gerekir ki böyle uygulamalara ihtiyaç duyanlar da mevcut. Çok başarılı ve profesyonel bir ses ve MIDI iş istasyonu olan BeatMaker 3, müzik prodüksiyonunu baştan tanımlıyor. Prodüksiyon işleriyle uğraşanların kaçırmaması gereken bir uygulama.

Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Haftanın İos Uygulamaları - 19 Ağustos - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement