Has Parti Gik Üyesi Kandoğan: - Son Dakika
Yerel

Has Parti Gik Üyesi Kandoğan:

HAS Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Ümmet Kandoğan, 'Has Parti Önümüzdeki Süreçte Mutlaka Mecliste Olacaktır, Bu Anlamda Kesinlikle Baraj Korkumuz Yoktur' Dedi

29.12.2010 15:32

Halkın Sesi Partisi (HAS) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Ümmet Kandoğan, 'Has Parti önümüzdeki süreçte mutlaka Mecliste olacaktır, bu anlamda kesinlikle baraj korkumuz yoktur' dedi.

Kandoğan, beraberinde bazı partililerle birlikte Ordu Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Has Parti'nin yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kandoğan, yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen Türkiye'nin her yerinde örgütlendiklerini söyledi.

Ordu'da da merkez ve ilçelerde parti örgütlerinin kurularak çalışmalarına başladıklarını ifade eden Kandoğan, şöyle konuştu:

'Has Parti olarak biz 1 Kasım'da partimizi kurduk. Hemen peşinden 10 gün bayram tatili olmasına rağmen 28 Kasım'da kongremizi yaptık. Yani vatandaşlarımız bizlere sahip çıktılar. Vatandaşlarımız Numan Kurtulmuş ismine sıcak bakıyorlar. O bakımdan biz vatandaşımızdan büyük destek görüyoruz. Ordu'da da daha önce çok değişik siyasi partilerin içinde bulunmuş arkadaşlarımız Has parti çatısı altında bir araya gelmişlerdir.'

Kandoğan, 2011 yılı içinde yapılacak seçim öncesi iddialı olduklarını da ifade ederek 'Has Parti önümüzdeki süreçte mutlaka Mecliste olacaktır, bu anlamda kesinlikle baraj korkumuz yoktur. 2015 yılı seçimlerinde de Ordulu Numan Kurtulmuş Başbakan olacaktır. Biz bu konuda iddialıyız. Yeni dönemde çok ciddi bir şekilde parlamentoda olacağız. Ordululardan da büyük destek bekliyoruz' diye konuştu.

(GG-DLK-MHD) - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Has Parti Gik Üyesi Kandoğan: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement