Hasan Kavçakar Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hasan Kavçakar Seçim Sonuçları

Hasan Kavçakar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Burdur Altınyayla belediye başkan adayı olan Hasan Kavçakar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:24

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Burdur Altınyayla belediye başkan adayı olan Hasan Kavçakar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Burdur Altınyayla ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Hasan Kavçakar isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Burdur Altınyayla adayı Hasan Kavçakar kimdir? Saadet Partisi Burdur Altınyayla adayı Hasan Kavçakar yüzde kaç oy aldı?

Hasan Kavçakar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Burdur Altınyayla belediye başkan adayı olarak gösterilen Hasan Kavçakar Altınyayla ilçesinde % 0,32 oranında oy almıştır. Altınyayla ilçesinde % 0,32 oranında oy olan Hasan Kavçakar adlı Saadet Partisi adayı toplamda 7 adet oy sayısına ulaştı.

Hasan Kavçakar Kimdir?

Hasan Kavçakar Seçim Sonuçları

Lise mezunu olan Kavçakar, esnaflık yapmaktadır.

Burdur Altınyayla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hasan Kavçakar Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement