Haşere ile Mücadele - Son Dakika
Güncel

Haşere ile Mücadele

Haşere ile Mücadele

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı köylerde ilaçlama çalışmaları yaz mevsimi boyunca periyodik olarak devam ediyor.

01.08.2018 12:03

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı köylerde ilaçlama çalışmaları yaz mevsimi boyunca periyodik olarak devam ediyor.

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçeye bağlı tüm köylerde kanalizasyon sistemleri, foseptik çukurları, dere yatakları, yeşil alanlar, çöp alanları ve park alanlarında yaz ayları boyuca haşereyle mücadele ve ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, "Bölgemizin yaz aylarındaki sıcak iklimi nedeniyle özellikle köylerimizde haşereyle mücadeleyi zorunlu hale getirmektedir." Karasinek ve sivrisineklerin verdiği rahatsızlıkları bertaraf etmek amacıyla köylerimizde ilaçlama çalışmalarını başlattık. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından verilen hizmette ULV (Ultra Low Volume) Sistemi ile çalışan ilaçlama araçları son derece ince püskürtme tekniği ile sivrisinek ve haşereleri yok etmede en az etken madde ile en üstün kalıcı ve etkili mücadeleyi sağlıyor" dedi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement