Huzur Sokağı İddialarına Yalanlama ! - Son Dakika
Magazin

Huzur Sokağı İddialarına Yalanlama !

Huzur Sokağı İddialarına Yalanlama !

Huzur Sokağı dizisinin 26. bölümden sonra dizi ekibiyle yeniden anlaşma imzalanacağı söylentilerini yapımcı yalanladı.

19.03.2013 11:00  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte, Huzur Sokağı için yapılan o açıklama:

ATV'de yayınlanmakta bulunan Huzur Sokağı adlı televizyon dizimizle ilgili Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan habere dair açıklamamız aşağıda yer almaktadır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi çerçevesinde yaptığımız bu açıklamayı dikkatlerinize sunarız.

Huzur Sokağı dizisinin bu hafta 27. bölüm çekimleri tamamlanmış ve değerli ekibimiz 28. bölümün hazırlıklarına başlamıştır. Bu çerçevede haberde söz edildiği gibi 26. bölümden sonra anlaşmaların yenilenmemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Yine haberde iddia edildiği gibi başta başrol oyuncularımız olmak üzere tüm oyuncularımızla ilgili yeni bir sözleşme yapma sorunumuz da yoktur.

Yapımcı firmamız SET Film ile oyuncularımız arasında sevgi ve saygıya dayalı bir iş ilişkisi mevcut olup, herhangi bir olumsuzluğun yaşanması mümkün değildir. Oyuncularımız ve ekibimiz, dizinin başarısı için özveriyle çalışmalarını sürdürmekte ve bu tür kamuoyunda farklı algılamalara yol açan haberlerden dolayı da üzüntü duymaktadırlar.

Zaten dizimizin başrol oyuncuları Selin Demiratar ve Kutsi, Twitter hesaplarından haberin asılsız olduğunu ifade etmişlerdir. Siz değerli basın mensuplarının oyuncularımızın ve firmamızın açıklamalarını dikkate almasını rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

SET Film

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Huzur Sokağı İddialarına Yalanlama ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement