İki Grubun Kavgasında Kan Aktı: 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

İki Grubun Kavgasında Kan Aktı: 3 Yaralı

İki grubun kavgasında kan aktı: 3 yaralıSAKARYA - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iki ayrı grubun kavgasında silahlar konuştu.

13.07.2018 00:50

İki grubun kavgasında kan aktı: 3 yaralı

SAKARYA - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iki ayrı grubun kavgasında silahlar konuştu. Üç kişinin yaralandığı kavgaya çok sayıda polis ekibi müdahale etti.

Olay, Adapazarı İlçesi Karaköy Mahallesinde yaşayan roman vatandaşlar arasında meydana geldi. İddialara göre sokak üzerinde bulunan iki ayrı grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen olayda kurşunlar 14 yaşındaki M.D.'ye ve annesi T.D.'ye isabet etti. Silahı ateşleyen O.K., ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavganın daha da büyümemesi üzerine Çevik Kuvvet ekipleri de ola yerine sevk edildi. Bölgeye sevk edilen Çevik Kuvvet ekibi etrafı sakinleştirerek kontrol altına aldı. Yaralılardan anne T.D. ve 14 yaşındaki oğlu M.D., sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alınırken, saldırgan O.K. ise Toyotasa Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Öte yandan hastanede güvenlik gerekçesiyle çok sayıda polis ekibi ve bekçi gönderildi. Polis konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

İki Grubun Kavgasında Kan Aktı: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İki Grubun Kavgasında Kan Aktı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement