İlimtepe Cami Derneği, Başkan Pehlivan'aTeşekküre Geldi - Son Dakika
Güncel

İlimtepe Cami Derneği, Başkan Pehlivan'aTeşekküre Geldi

İlimtepe Cami Derneği, Başkan Pehlivan\'aTeşekküre Geldi

Ramazan ayında ibadete açılan İlimtepe Merkez Cami dernek yönetimi, verdiği katkılar nedeniyle Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

12.10.2013 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez İlimtepe Mahallesi'nde yapılan ve şık bir görünüme kavuşan İlimtepe Merkez Camisi Dernek Başkanı Osman Gün ve yardımcısı Vezni Uzun, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Gün, belediye başkanı Pehlivan'a camilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Görkemli ve değişik mimarisi ile güzel bir görünüm sergileyen İlimtepe Merkez Cami Dernek Başkanı Osman Gün, "İlk günden itibaren bu caminin bugünkü haline gelmesinde gayretli çalışmalarımıza destek olan sizlere cemaatimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan "Yapılan hizmetlerle ilçemiz her gün daha da gelişiyor. Güzel bir çevre düzenlemesi ile tamamlanacak olan İlimtepe Merkez Cami, ilçemizin farklı bir değeri olacak. Sizler de caminizin yapımı için gayret sarf ediyorsunuz. Gönül elçileri olarak, bu hayır işine büyük emekleriniz var. Sizler gibi gönüllü insanların gayretli çalışmalarına, elimizden geldiğince her zaman destek olmaya çalıştık ve çalışacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlimtepe Cami Derneği, Başkan Pehlivan'aTeşekküre Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement