İndigo'ya Booka Shade Geliyor - Son Dakika
Güncel

İndigo'ya Booka Shade Geliyor

İndigo\'ya Booka Shade Geliyor

Booka Shade, Walter Merziger ve Arno Kammermeier ikilisinden oluşuyor.

06.01.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni nesil kavramsal prodüksiyon anlayışları ile çağdaş elektronik dans müziği sahnesinin uzun süredir arayışı içerisinde olduğu yeni açılımları bu sahneye kazandıran Booka Shade, Walter Merziger ve Arno Kammermeier ikilisinden oluşuyor.

Minimal ve techno'nun başkenti Berlin'den, 2004 yılında "Mandarine Girl" ve "Body Language" ile çıkış yapan Booka Shade, döneme damgasını vuran bu iki parça ile sınırlı kalmayıp, sahne üzerindeki muhteşem performansları ile birçok festival ve mekânı kasıp kavururken, kendi plak şirketleri Get Physical Music'ın bugünkü konuma gelmesinde büyük pay sahibi oldu. Doksanlı yılların sonlarında R&S ve Music Man gibi plak şirketlerinden çıkardıkları EP'ler, daha sonra M.A.N.D.Y, DJ T., Sunsetpeople, Samim, Lopazz, Raz Ohara, Elektrochemie ve Jona Chelonis R. Jones'un da dahil olacağı, Get Physical Music'i kurmaya itti.

Kısa bir süre sonra çıkış albümleri, Memento'yu yayınlayan ikili, M.A.N.D.Y ile gerçekleştirdikleri stüdyo ortaklığının ürünü, "Body Language" ile dünya radyolarının gözdesi haline gelirken, 2005 yılında yer aldıkları Sonar Festival'de, Depeche Mode öncesi sergiledikleri muhteşem performansla efsaneleşirken, bir sonraki albümleri için kolları sıvayan Booka Shade, "Night Falls", "In White Rooms" "Darko" gibi hitleri, "Mandarine Girl" ve "Body Language" ile yan yana sıralayarak "Movements" albümünü piyasaya sürdü. Uluslararası plak dağıtıcısı Intergroove senenin en çok sipariş alan iki plağı olarak "In White Rooms" and "Night Falls" olarak açıklarken, prestijli müzik dergileri Groove Magazine ve XLR8R, Booka Shade'i yılın sanatçısı ilan ediyordu.

11 Ocak Cumartesi gecesi indigo kabinine gelen Booka Shade, dans severlere unutulmaz bir gece yaşatacak…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İndigo'ya Booka Shade Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement