Kurtuluşspor - Yenicespor 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Kurtuluşspor - Yenicespor 1-1 Berabere Kaldı

Kurtuluşspor - Yenicespor 1-1 Berabere Kaldı

İnegöl derbisinde Kurtuluşspor ile Yenicespor 1-1 berabere kalarak lige 1'er puanla başladı.

26.10.2013 19:17  Güncelleme: 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12'şerli iki grupta toplam 24 takım çift devreli lig usulüne göre mücadele edeceği Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig'nde 2013/14 futbol sezonu defteri cumartesi günü oynanan müsabakalar ile açılırken, B Grubundaki İnegöl derbisinde Kurtuluşspor ile Yenicespor 1-1 berabere kalarak lige 1'er puanla başladı.

Süper Amatör Lig B Grubundaki İnegöl temsilcileri Kurtuluşspor ile Yenicespor, sezonun ilk maçında Kurtuluş Amatör Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Her iki ekibin de kontrollü başladığı müsabakanın ilerleyen bölümlerinde sarı-kırmızılılar oyuna ağırlığını koyarak daha kolektif bir oyunla rakip kaleye gitmeye başladı. Yenicespor'da bu ataklara karşılık vererek rakip alanda gol aradı. Ancak ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

KURTULUŞ SON DAKİKADA KURTARDI

İkinci 45 dakikada daha tempolu ve pozisyonlu geçerken, beraberliği bozan gol 73'de Kenan Evren'in ayağından Yenicespor'dan geldi. Rakip yarı alana yüklendiği dakikalarda kalesinde kontra bir gol görmenin şaşkınlığını yaşayan Kurtuluşspor'da teknik patron skoru değiştirmenin hesapları ile oyuncu değişikliklerine gitti. Normal sürenin bitimine 3 dakika kala Okan'ın yerine oyuna dahil edilen Muhammet attığı golle skoru 1-1'e taşırken, bu golle birlikte ilk İnegöl derbisi de tamamlanmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 35: Kurtuluşspor atağında, Okan'ın sağ kanattan kaleye paralel gönderdiği topu Ufuk, Gökhan'a bıraktı, kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan'ın şutunda kaleci Serhad yatarak topu kontrol etti ve gole izin vermedi.

Dk. 41: Kurtuluşspor ceza alanı içerisindeki pozisyonda Cengiz'in yakın mesafeden vuruşunda, kaleci Onur son anda topu uzaklaştırdı, dönen topu Mehmet şutladı, çizgi üzerinde topa ayak kolan Fatih gole izin vermedi.

Dk. 44: Kurtuluşspor'un kazandığı serbest atışı Erdi kullandı, Ufuk'un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk. 49: Gökhan'ın şık serbest atışında top direkten döndü.

Dk. 73: Kurtuluşspor'un atağında kaptırılan top ani Yenicespor atağına dönüştü. Yenicespor savunmasının uzun pasında topla buluşan deneyimli isim Kenan Evren, meşin yuvarlağı üzerine açılan kaleci Onur'un üstünden aşırtma bir vuruşla ağlara göndererek Yenicespor'u 1-0 öne geçirdi.

Dk. 90+5: Kurtuluşspor'da, 87. dakikada Okan'ın yerine oyuna dahil edilen deneyimli oyuncu Muhammet maçın skorunu tayin eden isim oldu. Bu dakikada Yenicespor ceza alanında oluşan karambolde, topu önünde bulan Muhammet yerden bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

Bu golle birlikte müsabaka sona erdi.

KURTULUŞSPOR: 1 YENİCESPOR: 1

SAHA: Kurtuluş Amatör Spor Kompleksi

HAKEMLER: Özgür Uçak, Fatih Canbaz, Alican Özsoy

KURTULUŞSPOR: Onur, Okan (dk. 87 Muhammet), Serkan, Mehmet, Fatih, Erdi (dk. 77 İbrahim), Melih, Tacettin, Ufuk, Gökhan (dk. 82 Okan), Yağız

YENİCESPOR: Serhat, Melih, Sezcan, Bali, Selçuk, Fatih, Levent, Kenan Evren (dk. 59 Serhat), Cengiz, Mehmet Doğan, Serkan

SARI KARTLAR: Gökhan, İbrahim, Fatih, Mehmet (Kurtuluşspor), Kenan Evren, Selçuk (Yenicespor)

GOLLER: Dk. 73 Kenan Evren (Yenicespor), Dk. 90+5 Muhammet (Kurtuluşspor) - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kurtuluşspor - Yenicespor 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement