İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı - Son Dakika
Yaşam

İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı

İngiltere'nin Londra kentinde yaşayan bir çift yerleştirdikleri güvenlik kamerası sayesinde, bir postacının kapılarının önüne idrarını yaptığını ortaya çıkardı.

22.09.2019 18:48  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de bir çift, kapı önüne yerleştirdikleri güvenlik kamerası sayesinde bir postacının sürekli kapılarının önlerine idrarını yaptığını ortaya çıkardı.

GÜVENLİK KAMERASI YERLEŞTİRDİLER

Londra'da yaşayan bir çift, oturdukları dairenin kapısında sürekli idrar lekesi görüyordu. Çift, olay birkaç kez tekrarlanınca kimin yaptığını bulmaya karar vererek; kapının dışına bir güvenlik kamerası yerleştirdi.

MEĞER POSTACI YAPIYORMUŞ

Çift birkaç gün sonra kamera kayıtlarına baktığında hayatının şokunu yaşadı. Elli yaşlarındaki bir postacının postaları dağıtmak için girdiğini; kapılarının önüne idrarını yapıp diğer postaları dağıtmaya devam ettiğini gördü.

İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çiftin, görüntüleri internette yayınlamasından sonra Kraliyet Post konuya ilişkin bütün çalışanlarından örnek davranışlar beklediklerini ve olay ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı

Son Dakika Yaşam İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Recep34 : Medeni insanları her zaman örnek alın. 8 0 Yanıtla
  • Barış : Pislik 3 0 Yanıtla
  • Tai Pei 99: hesabı odemiyeceksen kalkalım trampet! ? 2 0 Yanıtla
  • Postaci: Olay sandığınız gibi değil ben oraya geldimmi her nedense idrar yapasım geliyor . Tuhaf bir duygu goyarip rahatlıyorum. Sende gelsen aynısını yaparsın ilginç olan benden başkasida yapıyor sanırım ben okadar çok yapmıyorum. 0 2 Yanıtla
  • birleşikkırallık: Bir ingiliz geleneğidir. pislik genimizde var demek isterdim ama biz pisliğin ta kendisiyiz. 0 0 Yanıtla

Advertisement