İngiliz Turistler Dalaman'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

İngiliz Turistler Dalaman'da Çiçeklerle Karşılandı

İngiliz Turistler Dalaman\'da Çiçeklerle Karşılandı

İngiltere’nin Manchester kentinden gelen 220 turist YDA Dalaman Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

30.03.2018 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Manchester kentinden gelen 220 turist YDA Dalaman Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Mart ayının ilk haftasından itibaren Dalaman Bölgesine gelmeye başlayan İngiliz turistlerin bölgeye ilgisi her geçen gün artıyor. İngiltere'nin Manchester kentinden gelen Thomas Cook Havayollarına ait A321 Tipi uçakta bulunan 220 İngiliz turist YDA Dalaman Havalimanında çiçeklerle karşılandı. Uçağın yüzde yüz dolu olarak havalimanına indiği öğrenildi.

YDA dalaman havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, " İngiltere'den Dalaman bölgemize geri dönüşler hızlanmaya başladı. Bu artışta Bakanlıkla birlikte İngiltere de iki yıldır yapılan çalışmaların büyük etkisi oldu. Thomas Cook un bu sene ki yolcu ve turist planlamasında 2015 yılı sayılarını yakalayacağını ve hatta daha da artış göstereceğini görmekteyiz. Sezona iyi bir başlangıç yapmış oluyoruz, başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

İngiliz turistleri karşılamada, Diana Travel Bölge Müdürü Medet Güngör, Thomas Cook Bölge Müdürü Richard Warth, YDA İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ve DHMİ Dalaman Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Reşat Bakırcı hazır bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İngiliz Turistler Dalaman'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement