Jay-Z'ye Açılan 'Babalık Davası' 9 Yıllık Evliliği Bitiriyor - Son Dakika
Magazin

Jay-Z'ye Açılan 'Babalık Davası' 9 Yıllık Evliliği Bitiriyor

9 yıldır ünlü yıldız Beyonce ile evli olan yapımcı eşi Jay-Z'nin 22 yaşındayken reşit olmayan Wanda isimli kadınla birlikteliğinden çocuk sahibi olduğu iddiası evliliğini bitirebilir.

18.01.2017 13:17  Güncelleme: 13:18

Müzik dünyasını R&B şarkılarıyla sarsan Beyonce ile yapımcı eşi Jay-Z'nin evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 9 yıllık evli olan çiftin, Jay-Z'nin eski bir ilişkisinden çocuğu olduğu dedikoduları sonrası evlerini ayırdıkları iddia edildi.

DNA TESTİ İSTEDİ, KABUL EDİLMEDİ

Jay-Z'nin babası olduğunu iddia eden Rymir Satterthwaite isimli bir genç, Pennsylvania'da babalık davası açtı. Bunu kanıtlamak için DNA testi talep eden gencin isteği reddedildi.

BİRLİKTE OLDUKLARINDA REŞİT DEĞİLMİŞ

Habertürk'te yer alan habere göre; o dönemde 22 yaşında olan Jay-Z'nin, reşit olmadığı belirtilen Wanda isimli kadınla yaşadığı ilişki sonucu Satterthwaite'ın dünyaya geldiği iddia ediliyor.

1 MİLYAR DOLARLIK TAZMİNAT GÜNDEMDE

Blue Ivy isimli bir kızları olan çifte yakın kaynaklar, ikilinin boşanması durumunda 1 milyar dolarlık tazminat davası açılabileceğini öne sürdü. Çiftin aldatma iddiaları yüzünden evliliklerinin sallantıda olduğu biliniyordu.

Jay-Z\'ye Açılan \'Babalık Davası\' 9 Yıllık Evliliği Bitiriyor

Son Dakika Magazin Jay-Z'ye Açılan 'Babalık Davası' 9 Yıllık Evliliği Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement