Jet Kravatçı - Son Dakika
Güncel

Jet Kravatçı

Jet Kravatçı

2 saniyeden az sürede kravat bağlayabilen "jet kravatçı" lakaplı Sebahattin Kara, hayalini gerçekleştirebilmek için sponsor arıyor.

28.06.2012 14:30

Geçimini kravat satarak sağlayan ve 2 saniyeden az sürede kravat bağlayabilen "jet kravatçı" lakaplı Sebahattin Kara, uçaktan atlarken kravat bağlama hayalini gerçekleştirebilmek için sponsor aradığını belirtti.

İstiklal Caddesi üzerinde kravat satarken AA muhabirinin sorularını cevaplayan Kara, yıllardır seyyar olarak kravat sattığını ifade ederek, "Geçimimi kravat satarak sağlıyorum. Kravat bağlamayı Fransız bir arkadaşımdan öğrendim. Rekorumu 2 saniyenin altına düşürmeyi başardım. Benden daha hızlı kravat bağlayacak varsa, buyursun çıksın karşıma" dedi.

Bugüne kadar kendisinden "en hızlı kravat bağlayan kişi" unvanını kimsenin alamadığını iddia eden Kara, "Bu konuda dünyada benden hızlı kimse yok. Bu benim için çok sevindirici bir olay. Rakiplerim olmadığı için sürekli kendi rekorumu kırıyorum. Artık rakiplerimin olmasını ve daha heyecanlı rekor denemeleri yapmak istiyorum" diye konuştu.

-"Milletvekilleri, kravatlarını bana bağlatsın"-

Bazı büyük kravat firmalarından destek beklediğini belirten Kara, ancak kendisine henüz bir teklifin gelmediğini söyledi.

Bağladığı kravatların bir hareketle çözülebildiğini ve takan kişinin boğulma riski bulunmadığını anlatan Kara, "TBMM'de zaman zaman kavgalar yaşandığını biliyoruz. Bu kavgaların olmasını istemeyiz, ancak olabilecek kavgalarda, milletvekillerinin boğazlarının kravattan dolayı zarar görmemesi için kravatlarını bağlamak istiyorum" dedi.

Sebahattin Kara, böyle bir teklifin kendisine gelmesi halinde hemen kabul edeceğini ifade ederek, "Yeni rekorlar denemek istiyorum. Ama destek bulamıyorum. Bu şekilde bir iş imkanı bana sunulursa başarımı daha da arttırabilirim. Mesela, uçaktan atlayarak kravat bağlamak istiyorum. Ancak sponsor bulamadım. Bana bir firma sponsor olursa bu hayalimi gerçekleştirebilirim. Türkiye'nin adını duyurmak istiyorum. Buradan bütün giyim firmalarına sesleniyorum. Lütfen bana sponsor olun" diye konuştu.

-Vatandaşlar şaşırdı-

Sebahattin Kara'nın İstiklal Caddesi'nde bir yandan kravat satarken, bir yandan da hızlı hızlı bağladığını gören vatandaşlar şaşırdı. İzleyenlerin talebi üzerine gözleri bağlı olarak kısa sürede kravat bağlayan Kara, vatandaşlarca alkışlandı.

Kara'nın gösterisini izleyen vatandaşların bazıları da onun gibi kravat bağlamayı denedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jet Kravatçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement