Jolly Tur 25. Yılını Kutladı - Son Dakika
Tur - Tatil

Jolly Tur 25. Yılını Kutladı

Jolly Tur 25. Yılını Kutladı

Sensimar Belek Resort & SPA'da gerçekleşen 2 günlük kutlamaya Jolly Tur acentaları tam kadro olarak katıldı.

12.01.2012 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sensimar Belek Resort & SPA'da gerçekleşen 2 günlük kutlamaya Jolly Tur acentaları tam kadro olarak katıldı.

29 Kasım 2011 Salı-Turizm sektörünün önde gelen isimlerinden Jolly Tur, geçtiğimiz gün acenteleriyle bir araya gelerek kuruluşunun 25. yılını kutladı.

Sensimar Belek Resort & SPA da gerçekleşen 2 günlük kutlamaya Jolly Tur yönetimi Mete Vardar liderliğinde, tam kadro olarak katıldı. Tanışma kokteyliyle başlayan kutlamalar, düzenlenen 25. yıl toplantısıyla devam etti.

Toplantıda acente yetkilileri ve Jolly Tur yönetimi sektörle ilgili güncel konulara değinerek, Jolly Tur un gelecek planları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Toplantının ilerleyen dakikalarında, Jolly Tur un yeni projesi " " nin de lansmanı yapıldı. Sektördeki tecrübesiyle gençlere yeni iş imkanları sağlamak ilkesiyle hayata geçen Jolly Akademi, verdiği eğitimlerle katılımcılarını tam donanımlı birer call center çalışanına dönüştürecek.

25. yıl kutlamalarının 2. gecesinde katılımcılar düzenlenen yemekte bir araya geldi. Katılımcıların, kutlamanın adına yakışır şekilde eğlendiği geceye, Jolly Tur un geçmişten bugüne 25 yılını anlattığı video damgasını vurdu. Yine Jolly Tur çalışanlarını resmeden mizahi slayt çalışması da geceye katılanları bir hayli güldürdü.

25. yılın kendileri için oldukça önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Mete Vardar, yapılan kutlamaların yalnızca bir başlangıç olduğunu, önümüzdeki günlerde daha büyük sürprizlerin beklediğini belirtti.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Tur - Tatil Jolly Tur 25. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement