Justin Timberlake'in Turne Kıyafetleri Tom Ford'dan - Son Dakika
Güncel

Justin Timberlake'in Turne Kıyafetleri Tom Ford'dan

Justin Timberlake\'in Turne Kıyafetleri Tom Ford\'dan

Map İletişim ve BKM organizasyonuyla, The 20/20 Experience World Tour kapsamında 26 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu'nda konser verecek olan Justin Timberlake'in kıyafetleri Tom Ford'un elinden çıkıyor.

05.02.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 yılından beri Justin Timberlake'i giydiren ünlü modacı, turne için Timberlake'e sekiz farklı kıyafet tasarladı. Orkestra, vokalist ve dansçılar için de orijinal kıyafetler yaratan Ford, The 20/20 Experience World Tour için toplamda 600 adet özel tasarım ve kıyafet hazırladı.

Ünlü modacı, "Justin'in muhteşem bir giyim tarzı var. Bu da benim için ona tasarım yapmayı daha da keyifli hale getiriyor. Justin çok büyük bir yetenek ve çabasız bir tarza sahip. Böylelikle klasik erkek giyimi modern bir görüntüye dönüşüyor" dedi.

56. Grammy Ödül Töreni'nde 7 dalda aday olan Justin Timberlake, Jay-Z ile başarılı düeti "Holy Grail" ile 'En İyi Rap/Sung İşbirliği' kategorisinde, büyük beğeni toplayan "Suit&Tie" şarkısıyla 'En İyi Video Klibi' kategorisinde ve söz yazarlığını da yaptığı "Pusher Love Girl" şarkısıyla 'En İyi R&B Şarkısı' kategorisinde 3 ödülün sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Justin Timberlake'in Turne Kıyafetleri Tom Ford'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement