İstanbul'da lüks rezidansta oturan iş adamı canına kıydı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da lüks rezidansta oturan iş adamı canına kıydı

İstanbul Kadıköy'de 26 katlı bir rezidansın 7'inci katında ikamet eden iş adamı, kendisine ait tabancayı ateşleyerek intihar etti.

11.05.2020 16:21  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de lüks bir rezidansta oturan iş adamı silahla intihar etti. Haberi alan yakınları eve koştu. Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olay saat 12.30 sıralarında Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde bulunan 26 katlı bir rezidansın 7'inci katında meydana geldi. İddiaya göre iş adamı Metin Y. evinde kendisine silahla ateş ederek intihar etti. Haberi alan yakınları Metin Y'nin evine akın etti. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da lüks rezidansta oturan iş adamı canına kıydı

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekipleri iş adamının hayatını kaybettiğini belirlerken polis ekipleri bölgede çalışmalar yaptı. Savcı da olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonunda iş adamının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İstanbul\'da lüks rezidansta oturan iş adamı canına kıydı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da lüks rezidansta oturan iş adamı canına kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Hayyam: Geçim sıkıntısı, batık ekonomi, yüksek faiz ve borçlar 31 12 Yanıtla Savaş: Geçim sıkıntısı çeken keratanın lüks rezidans ta işi ne? Sen öyle bir yerde yaşadın mı? 1 0
  • Şenol 19: Allahın verdiği canı allah alır ben şu anda 50 ytl harçlıkla ayın 15 ini bekliyorum intihar çözümmü yine de Allah rahmet eylesin 20 8 Yanıtla Memo: ytl ne lan..ne içtin.:) 5 2
  • Daha: Hepimiz zor durumdayiz napalim toplu intihar mı edelim hastalık. Allahdan geldi sabretmekden başka caremizmi var 16 7 Yanıtla
  • Sedat han: Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun kimin Allah katında makbül olduğunu ancak Allah bilir. 6 1 Yanıtla
  • SSSSS: HARAM YEMEYIN HAK YEMEYIN 5 1 Yanıtla
  • Kara28: KESİN TAKMIŞTIR BİRILERINE ÖDEYEMIYORDUR 0 6 Yanıtla
  • kayahan: malesef çok sık oluyor bilmeden yargılamayalım Allah affetsın. 5 1 Yanıtla
  • volkan: nüfus çok fazla popülasyon dengesini bulacaktır 1 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement