Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika
Dizi

Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kadın dizisi ekrana gelen 37. bölümünde Sarp Bahar'ı görebildi mi? Kadın dizisinin son bölümünde neler oldu? Kadın dizisinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

31.10.2018 13:46  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arif hastanede yatan Bahar'a evlenme teklif ederek, annesinin yüzüğünü uzatıyor. Bahar yüzüğü takıyor ve Arif'e bakıp 'ölmez sağ kalırsam' diyor. O sırada Sarp ise Bahar ile ilgili tüm gerçekleri öğreniyor. Bahar tekrar fenalaşıyor.

SARP NE YAPACAK?

Annelerini görmeye gelen Doruk ile Nisan hastanede babalarıyla karşılaşıyor. Sarp çocuklarına kavuşuyor ve Sarp 'bir daha hiç gitmeyeceğim' diyor. Bu sırada Nezir'in bir adamı Sarp'ı görüyor. Münir ise son anda yetişerek adama para verip onu susturuyor. Münir, ısrarla Bahar'ı görmek isteyen Sarp'ı oradan çıkarıyor. Sarp, Münir'i Pırıl'a göndererek bir kaç güne geleceğini söylemesini istiyor ve oradan ayrılıyor. Münir hemen Suat'ı arayıp olanları anlatıyor.

Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

SARP, BAHAR'IN YAŞAMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPACAK

Enver eve geldiğinde Sarp'ın orada olduğunu fark ediyor. Enver, Sarp'a orada ne işi olduğunu soruyor. Sarp ise Bahar'ı görene kadar gitmeyeceğini söylüyor. Enver, Bahar'ın Şirin'i bekleyecek kadar zamanının olmadığını belirtiyor ve her dakika Bahar'ın ölüme bir adım daha yaklaştığını öğrenen Sarp 'Bahar ölmeyecek' diyerek gidiyor.

ŞİRİN BAHAR'I KURTARACAK

Sarp, Suat'ın evinde Şirin'i bulup, Bahar'a götürmek için ikna etmeye çalışıyor. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan Şirin Sarp'a, kendisiyle olması koşuluyla Bahar'ı kurtaracağını söylüyor. Sarp'ın bu teklifi kabul etmekten başka çaresi yok. Şirin'i hastaneye götürüyor ve Bahar sevinçten Şirin'e sarılıyor.

Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

KADIN DİZİSİNİN 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

nin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen 38. bölüm fragmanı yayınlandı. 38. bölüm fragmanı ve tüm merak edilenler haberimizde…

Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Son Dakika Dizi Kadın Dizisinin 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement