Kahramanmaraş Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği Açıldı

Kahramanmaraş Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği Açıldı

Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği açıldıERBAKAN Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği, düzenlenen törenle açıldı.

19.11.2016 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği açıldı

ERBAKAN Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği, düzenlenen törenle açıldı. İsmetpaşa Mahallesi'ndeki temsilcilik açılışına; vakfın Genel Başkanı Fatih Erbakan ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi konuşan Fatih Erbakan, vakfını adını taşıyan babası merhum Necmettin Erbakan'ın hayatı boyunca Allah'ın peygamberlerini kendisine örnek aldığını belirterek, şunları söyledi:

"Cenab-ı Allah'ın peygamberleri asırlar boyunca kardeşinin nefisini kendi nefsinden üstün tutmayı öğütlediler. Dünyacı değil, ahiret öncelikli olmayı öğütledirler. Kuvvetliyi değil, hakkı üstün tutmayı öğütlediler. Nefse esaret değil, nefis terbiyesini öğütlediler. İşte bu sebeple bütün hayatı boyunca peygamberlerin yolunda yürüyen, onları kendisine rehber edinen, onların istikametini kendisine istikamet olarak belirleyen bir insanın, bir liderin bir dava adamının, Erbakan hocamızın ismini taşıyan bir vakfın açılışını yağmak son derece büyük bir şereftir ve o açılışın yapıldığı şehre, o şehrin insanlarına, en büyük hayırları getirecek bir hadisedir."

Konuşmanın ardından dua edildi. Daha sonra Fatih Erbakan ve davetliler kurdeleyi keserek vakfın açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra vakıf binasına çıkan Erbakan, Kahramanmaraş Temsilcisi Emin Odabaşı'ndan bilgiler aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Erbakan Vakfı Kahramanmaraş Temsilciliği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement