Kahvehanede çıkan yangında, okey onayan müşteriler yerinden bile kalkmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Kahvehanede çıkan yangında, okey onayan müşteriler yerinden bile kalkmadı

Düzce'de kahvehanenin bacasında çıkan yangın, işletme sahibi ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Kahvehanedeki müşteriler ise dumanlara rağmen yerlerinden kalkmayarak, tavla ve okey oyunlarına devam etti.

26.09.2021 12:26  Güncelleme: 12:30

Düzce'nin Dereli Tütüncü Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede edinilen bilgiye göre, işletme sahibi kahvehanedeki sobayı yaktıktan sonra bacada yangın çıktı.

OYUN OYNAMAYA DEVAM ETTİLER

Borulardan çıktığı düşünülen dumanların, çatıdan geldiğini fark eden işletme sahibi, hemen çatıya çıkarak alevlere müdahale etti. İhbarla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kahvehanede yangın çıktı, okey onayan müşteriler yerinden bile kalkmadı

İtfaiye ekipleri çatıda soğutma çalışması yaptığı sırada içeride tavla ve okey oynayan müşteriler ise yerlerinden kalkmayarak oyunlarına devam etti. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kahvehanede çıkan yangında, okey onayan müşteriler yerinden bile kalkmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahvehanede çıkan yangında, okey onayan müşteriler yerinden bile kalkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hüseyin Özpehlivan: Adam kalksın da eline mi baktırsın! Oyun bitmeden yemeyen, içmeyen ve hatta tuvaletini bile ertelemeyi öğrenmiş insanların, yangınla kalkacağını düşünmek ne kadar komik. Devam edin, oyun oynayın, oyuna gelmeyin.(elinizi görmek için çıkartmışlardır) 14 1 Yanıtla

Advertisement