Kapıya Teslim 'Yediveren Çileği' - Son Dakika
Güncel

Kapıya Teslim 'Yediveren Çileği'

Kapıya Teslim \'Yediveren Çileği\'

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'ndeki üretim merkezi Mahmudiye Köyü'nün ardından, ovada da çilek yetiştiriciliği başladı.

08.05.2017 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'ndeki üretim merkezi Mahmudiye Köyü'nün ardından, ovada da çilek yetiştiriciliği başladı. Orhangazi Ovası'nda çilek üretimine başlayan çiftçi Sabri, ürünlerini internet üzerinden pazarlayarak doğrudan tüketiciye ulaştırıyor.

Orhangazi'de daha önce eski yöntemlerle üreticilik yapan Bozkurt ailesi, ovada modern yöntemlerle çilek üretimine başladı. Ovada kiraladığı bir arazide çilek üreticiliği yapmaya başlayan Sabri Bozkurt, 'Yediveren' türü çileği mayıs-ekim ayları arasında tüketici ile buluşturuyor.

Üretimin yanında pazarlamada da yeni yöntemleri kullanan Sabri Bozkurt'un sosyal medya sayfasından ve whatsapp üzerinden oluşturduğu grup aracılığıyla ürünlerini aracısız kapıya teslim yöntemiyle satıyor.

Sipariş üzerine istenilen miktarda çileği ev ve işyerlerine ulaştırdıklarını kaydeden Bozkurt, çilek kasalarına barkod da koyduklarını belirterek, akıllı telefonlardaki barkod okuma sistemi ile çileğin nerede hangi tarihte üretildiğine kadar bir çok bilgiye ulaşılabileceğini kaydetti.

- Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapıya Teslim 'Yediveren Çileği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement