Karabatak'ın 9. Sayısı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Karabatak'ın 9. Sayısı Çıktı

Karabatak\'ın 9. Sayısı Çıktı

Nitelikli ve zengin içeriğiyle sanat ve edebiyat dergileri arasında özel bir yer edinen Karabatak, yaz sayısı ile okuyucusuyla buluştu.

19.07.2013 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nitelikli ve zengin içeriğiyle sanat ve edebiyat dergileri arasında özel bir yer edinen Karabatak, yaz sayısı ile okuyucusuyla buluştu.

Derginin merakla beklenen dosyasının konukları bu defa romanların gölge kahramanları. Kapsamı ve anlatım diliyle öne çıkan dosya, A. Ali Ural'ın "Herkes Başrolü Oynuyor" yazısıyla başlıyor. Ana karakterin tek kişilik evreninde geri planda görünen bu kahramanlar, Karabatak yazarlarının kalemleriyle başkahraman mevkisine yükseliyor. Naime Erkovan Tatar Çölü'nden Terzi Prosdocimo'ya, Fatih Taşçı Anayurt Oteli'nden Ortalıkçı Kadın'a, Güzide Ertürk Alice Harikalar Diyarı'ndan Cheshire kedisine, Bünyamin Demirci, Ağaca Tüneyen Baron'dan Cosimo'nun şövalye amcası Carrega'ya, Şafak Çelik Küçük Ağa'dan Çolak Salih'e, Tuna Lütfü Yukay ise Dorian Gray'in Portresi'nden Hetty Merton'a haklarını teslim ediyor.

Karabatak, özellikle fantastik edebiyat sevenlerin zevkle okuyacağı bir yazarı konuk ediyor 9. sayısında. Genç öykücülerden Güzide Ertürk'ün sorularını Türk okuyucuları için cevaplayan Ursula K. Le Guin "Hayal gücü hayatımı dengede tutuyor. O olmadan gerçeği nasıl kavrayabilirim?" diyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabatak'ın 9. Sayısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement