Karabük'ten Filistin İçin Dayanışma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabük'ten Filistin İçin Dayanışma

13.11.2025 17:07

Karabük'te düzenlenen etkinlikte, Filistin halkına destek sağlamak için yiyecek ve el emeği ürünler satışa sunuldu.

Karabük Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve bölge halkına destek olmak amacıyla dayanışma etkinliği düzenledi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen etkinlik, Kemal Güneş Caddesi üzerinde kuruldu. Kurum personeli ve gönüllüler tarafından hazırlanan yiyecekler ile el emeği ürünlerin satışa sunulduğu organizasyona vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe ayrıca Denetimli Serbestlik Karabük İl Müdürü Muammer Sarıcalı, Karabük Cezaevi Müdürü Emrah Yavuzyılmaz ve çalışma ekibi de katılarak destek verdi.

Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman ile Cezaevi ve Basın Savcısı Oğuz Yılmaz da etkinliği ziyaret ederek emeği geçenleri tebrik etti ve yapılan çalışmanın anlamlı olduğunu ifade etti.

Etkinlikten elde edilecek gelirin, Filistin halkının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ilgili yardım kuruluşlarına bağışlanacağı belirtildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük'ten Filistin İçin Dayanışma - Son Dakika


Advertisement