Karabük-Tır'ın Dorsesinden Taşan Raylara Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Karabük-Tır'ın Dorsesinden Taşan Raylara Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Karabük'te, TIR dorsesinden 6 metre 70 santim dışarıya taşan raylara çarpan otomobilin sürücüsü 58 yaşındaki Yüksel ve eşi 51 yaşındaki Nurgül Ekinci yaralandı.

26.05.2017 01:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, TIR dorsesinden 6 metre 70 santim dışarıya taşan raylara çarpan otomobilin sürücüsü 58 yaşındaki Yüksel ve eşi 51 yaşındaki Nurgül Ekinci yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde D-755 Karayolu Hamzalar Köyü mevkisinde meydana geldi. 78 BP 189 plakalı TIR'ın sürücüsü 54 yaşındaki Mustafa Güdüş, Karabük yönüne giderken yol kenarındaki haddehaneye girmek için dönüş yaptı. Bu sırada arkadan gelen Yüksel Ekinci yönetimindeki 14 KJ 190 plakalı otomobil, TIR'ın dorsesinden 6 metre 70 santim arkaya taşan ve dönüş sırasında henüz yolda olan raylara çarptı. 24 metre uzunluğundaki raylardan birisi, otomobilin üst tarafını arka koltuğa kadar giyotin gibi kesti. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Yüksel ve eşi Nurgül Ekinci ağır yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çifti otomobilden çıkartarak ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralı çiftin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Otomobilin üzerindeki ray, iş makinesi yardımıyla çıkartıldı. TIR'ın dorsesindeki raylar 6 metre 70 santim dışarıya taşmasına rağmen ışıklandırma gibi bir önlem almayan sürücü Mustafa Güdüş gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karabük-Tır\'ın Dorsesinden Taşan Raylara Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük-Tır'ın Dorsesinden Taşan Raylara Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement