KARABÜK TIR'lı sünnet konvoyuna ceza - Son Dakika
Güncel

KARABÜK TIR'lı sünnet konvoyuna ceza

TIR'lı sünnet konvoyuna cezaKarabük'te, trafik polisi ekipleri, sünnet konvoyunda yer alan 4 TIR'a toplam 748 lira ceza kesti.

14.07.2019 17:57  Güncelleme: 18:04

TIR'lı sünnet konvoyuna ceza

Karabük'te, trafik polisi ekipleri, sünnet konvoyunda yer alan 4 TIR'a toplam 748 lira ceza kesti.

Karabük'te TIR şoförlüğü yapan Serhat Özkan(32), 5 yaşındaki oğlu Halil'e sünnet düğünü yaptı. Özkan'ın 3 arkadaşı dorsesi olmayan TIR'larla Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinin önüne geldi.Serhat Özkan'ın kullandığı TIR ile birlikte 4 TIR ve otomobiller süslendi. Özkan, oğlunu da yanına aldığı TIR'a binerek şehir turu yaptı. 100. Yıl Mahallesi'nde trafik polisi ekiplerince durdurulan konvoydaki 4 TIR'a trafiği tehlikeye düşürmek ve gürültü kirliliğine sebebiyet vermekten toplam 748 lira ceza kesildi. Konvoy sünnet düğününün yapılacağı salona hareket etti. Baba oğlul alkışlarla salona girdi.

Serhat Özkan, Baba mesleği. 15 yıldır bu mesleği yapıyorum. Oğlum TIR'lara meraklı. Onun için yapıyorum. Biz TIR'cıyız. Bize yakışan bir şey olsun istedik. Oğlumuz için böyle bir şey yapmak istedik. Bence de güzel oldu. Biz zaten düğünlere devamlı TIR'larla gidiyoruz. Kendimizde de böyle bir şey olsun istedik dedi.

KARABÜK TIR\'lı sünnet konvoyuna ceza
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KARABÜK TIR'lı sünnet konvoyuna ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement