Karşıyaka-Gümüşhanespor Notları - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Gümüşhanespor Notları

BİLETLRDEKİ İNDİRİM DE TRİBÜNÜ DOLDURMADISPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da yönetimin lider Gümüşhanespor'la hafta içinde oynanan maçında taraftar desteğini takımın arkasına almak için bilet fiyatlarında yaptığı indirim, tribünü doldurmaya yetmedi.

15.03.2017 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİLETLRDEKİ İNDİRİM DE TRİBÜNÜ DOLDURMADI

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da yönetimin lider Gümüşhanespor'la hafta içinde oynanan maçında taraftar desteğini takımın arkasına almak için bilet fiyatlarında yaptığı indirim, tribünü doldurmaya yetmedi. Bilet fiyatlarını 20 TL'den 10 TL'ye çeken yeşil kırmızılılarda az sayıda taraftar takımlarına 90 dakika boyunca destek oldu.

TEK DEĞİŞİKLİK

Karşıyaka teknik direktörü Atilla Güneş, İnegölspor'la oynanan son deplasman maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaparak takımını lider karşısında sahaya sürdü. Karşıyaka'da Battal'ın yerine ilk 11'de Mahmut oynadı. Mahmut, son olarak 2'nci yarının ilk haftasındaki Bugsaşspor mücadelesinde as kadroda görev yapmıştı.

GÜMÜŞHANESPOR'DA GALİBİYET PRİMİ 8000 TL

Ankaragücü'yle kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesine girişen lider Gümüşhanespor'da yönetim, maç öncesi futbolcularına 8'er bin TL galibiyet primi vaat etti.

ABDULLAH YEDEK KULÜBESİNDE

Sezon başında Karşıyaka'yla antrenmanlara çıkan ancak transfer yasağı aşılamadığı için Gümüşhanespor'un yolunu tutan Abdullah Çoban, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

CAN'DAN PENALTI

Karşıyaka'da bu maça kadar attığı 10 golle takımın en skorer ismi olan Can Erdem, mücadelenin ilk yarısında penaltıdan ağları sarstı. Can, bu sezon daha önce ilk yarının son haftasında Menemen Belediyespor'a karşı penaltıyı değerlendirememiş, iç sahadaki son Kırklarelispor randevusunda ise yine beyaz noktadan gol atmayı başarmıştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Gümüşhanespor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement