Kartepe'de Minik Şefler Atölyesi - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Minik Şefler Atölyesi

Kartepe\'de Minik Şefler Atölyesi

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri "Minik Şefler Atölyesi" çalışmaları kapsamında bilgi evlerinde cupcake etkinliği düzenlendi.

14.05.2019 08:58  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİRBİRİNDEN LEZİZ SUNUMLAR

Yemeğin ve tatlının tarihsel seyri, değişik kültürlere özgü uygulamaları, mutfakta hijyen, sağlıklı beslenme, görgü kuralları gibi mutfak kültürüne ait püf noktalarını içeren etkinlikte minik şefler, birbirinden leziz sunumlarla diledikleri gibi tatlılarını süsleyip, hazırladılar.

KENDİLERİ SÜSLEDİLER

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan Fatih Sultan Mehmet Bilgi Evi'nde çocuklar, velilerin kendi pişirdiği cupcakeleri ve sevdikleri pastaları hayal güçlerini kullanarak süslediler. Hem yaratıcılığını hem de el becerisini geliştiren öğrenciler, hazır yiyecekler yerine kendi yaptıkları sağlıklı ürünlerle beslenmenin önemini de öğrenmiş oldular.

MİNİKLERİN HÜNERLERİ

Bilgi evlerinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarından memnun olduklarını belirten öğrenciler, hem yeteneklerini keşfettiler hem de eğlenceli dakikalar geçirdiler. Harika lezzetler ortaya çıkaran minik şefler, hazırladıkları cupcakeleri afiyetle yediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Minik Şefler Atölyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement