Kastamonu Polisi Karda Yürümekte Zorlanan Yaşlıları Evlerine Bırakıyor - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Polisi Karda Yürümekte Zorlanan Yaşlıları Evlerine Bırakıyor

Kastamonu Polisi Karda Yürümekte Zorlanan Yaşlıları Evlerine Bırakıyor

Kastamonu sokaklarında devriye görevini yerine getiren polis ekipleri, kar üzerinde yürümekte zorlanan yaşlıları da araçlarına alarak evlerine götürüyor.

12.01.2012 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu sokaklarında devriye görevini yerine getiren polis ekipleri, kar üzerinde yürümekte zorlanan yaşlıları da araçlarına alarak evlerine götürüyor. Emniyet Müdürlüğü'nün bu uygulaması vatandaşların takdirini topluyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, bir yandan devriye görevini yerine getirirken, bir yandan da çevrelerinde kar üzerinde yürümekte zorlanan yaşlılara yardımcı oluyor. Yaşlı bir çifttin alışveriş dönüşü ellerinde çantalarla yürüdüğünü gören polisler, çiftin alışveriş çantasını alıp onları devriye attıkları araçla evlerine kadar götürdü. Yine karlı yolda elindeki market poşetleri ile yürümeye çalışan yaşlı bir kadının da yardımına polisler koştu. Yaşlı kadının elini öperek çantalarını alan polisler, kadını evine kadar götürdü.

Uygulamadan memnun olan vatandaşlar polislere teşekkür ederken, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de, devriye görevini yapan ekiplerin çevrelerinde gördükleri yaşlılara yardım etmelerinin polis-vatandaş dayanışmasını artırdığını ve iyi bir izlenim bıraktığını söylediler. - Kastamonu/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Polisi Karda Yürümekte Zorlanan Yaşlıları Evlerine Bırakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement