Kavgada Bir Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Kavgada Bir Kişi Öldü

Kavgada Bir Kişi Öldü

Gençlerin futbol topunu patlattığı iddiasıyla çıkan kavgada yaralanan şahıs öldü.

10.06.2013 15:18  Güncelleme: 15:39

Kırıkkale'de gençlerin futbol topunu patlattığı iddiasıyla çıkan kavgada yaralanan ve 21 gündür yoğun bakımda tedavi gören kişi öldü.

Olay, Çallıöz mahallesinde 20 Mayıs 2013 tarihinde meydana geldi.

Bir kişi, mahallede futbol oynayan gençlerin topunun bahçesine kaçmasına sinirlenerek gençleri uyardı. Kişi, ikinci kez bahçesine gelen topu bıçakla patlattı. Bunun üzerine topu patlatan kişi ile futbol oynayanlardan biri arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Top oynayan kişinin yumruk darbesiyle yere düşerek başını taşa çarpan şahıs, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım servisinde 21 gündür tedavi gören şahıs öldü.

Ölen şahıs için Kırıkkale Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, törende, "Beklenmedik bir olay, olmayacak bir şeydi. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve arkadaşlarıma başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Dağ'ın cenazesi daha sonra Kırıkkale'nin Nokta Camii'ne getirilerek Cenaze Namazı kılındı. Şahıs, Yenimahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili 20 Mayıs tarihinde gözaltına alınan ve Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılan şüpheli, şahsın ölümü sonrası tekrar gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgada Bir Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement