Kayaoğlu'ndan yeni bir sergi daha - Son Dakika
Güncel

Kayaoğlu'ndan yeni bir sergi daha

Ressam Nevim Kayaoğlu'nun Kadıköy belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi Sergi Salonunda açtığı açtığı resim sergisi, 26 şubat'a kadar sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

20.02.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite yıllarında başladığı resim çalışmalarına 1995 yılından itibaren Cihangir'deki atölyesinde devam eden Kayaoğlu, daha önce de "Uçmaya Ne Dersisiniz", "Savaşalım mı Barışalım mı" adıyla açtığı ve hafızalarda kalan sergilerin yanısıra Asmalı Mescit ve Galata Kuledibinde sokak resim çalışmalarına da katıldı.

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda resim sergisi açan, sergilerde yer alan Kayaoğlu, aynı zamanda 23-27 ocak 2013 tarihinde London Art Biannale , Gagliardi Gallery, ChianochianO Art Museum'un, Chelsea old Town Hall Kings' Road'da organize ettiği güncel sanat, resim, heykel, çalışmalarının yer aldığı uluslararası çalışmada sanatçı Paralel Evrenler eseri ile Chess Projecst'ten resim ödülü aldı.

Eserlerinde doğa ve insan bütünlüğünün yok oluşuna da dikkat çeken ressam Nevim Kayaoğlu'nun 6 şubatta n bu yana seyircisi ile buluşan sergisi 26 şubat'ta sergi salonuna veda edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kayaoğlu'ndan yeni bir sergi daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement