Kaymakam Narinoğlu Kanaat Önderleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Narinoğlu Kanaat Önderleri ile Bir Araya Geldi

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçedeki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla toplantı yaptı.

31.05.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçedeki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla toplantı yaptı.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılar sorunlarını ve taleplerini Kaymakam Narinoğlu'na iletti.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Narinoğlu, toplantının verimli geçtiğini söyledi.

Kapılarının halka açık olduğunu ve her kesimi dinlemeye hazır olduklarını belirten Narinoğlu, "Ayda bir kanat önderleri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşarak, sorunlarını dinliyoruz. Güvenlik açısından önemli gördüğümüz konularda notlarımızı alıyoruz. Gerek jandarmamız, gerek emniyetimiz koordineli bir şekilde çalışarak bunları değerlendiriyor." ifadelerini kullandı.

Bu toplantılarda istişareyle güzel önerilerin ortaya çıkabildiğini ifade eden Narinoğlu, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da kanaat önderleriyle, STK'larımızla, muhtarlarımızla, toplumun değişik kesimleriyle her zaman bir araya geleceğiz. Bu ortamı devam ettirmek istiyoruz. Bu toplantıda birkaç husus oldu onları da notlarımıza aldık. İnşallah dersimize çalışacağız, ilçemizi güzelleştirmek, iyileştirmek adına çalışmalarımızı düzenlemek için ajandamızı tutuyoruz."

Toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, ilçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Sağlık Grup Başkanı Dr. Ferhan Uğur, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna, ilçe Gençlik Spor Müdürü Çetin Yıldız, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Asım Yağcı ve diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Narinoğlu Kanaat Önderleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement