Kaynarca'da En Çok Kitap Okuyan 92 Öğrenciye Ödül - Son Dakika
Güncel

Kaynarca'da En Çok Kitap Okuyan 92 Öğrenciye Ödül

Kaynarca ilçesinde en çok kitap okuyan 92 öğrenciye ödül verildi.

02.06.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynarca ilçesinde en çok kitap okuyan 92 öğrenciye ödül verildi.

Kaynarca Belediyesi düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Kemal Şahin, sivil toplum kuruluşlarının okuma kampanyasına her zaman destek vermek istediklerini söyledi.

"İnşallah seneye çok okuyanlara altın hediye edecekler." diyen Şahin, "Okumaya devam. Bu programı gelecek yıl yine tekrar edeceğiz. Çok okuyanlara kitabını hediye edeceğiz ama yanına bir de altın iliştireceğiz." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi de kitap okuma alışkanlığını kazandırarak öğrencilerin duygu dünyalarını zenginleştirmeyi, düşünen ve yorumlayan bireyler haline gelmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Bu doğrultuda okullarda okuma etkinlikleri düzenlediklerini anlatan Harbi, "Bu etkinliklerde ilkokul birinci sınıf dışında ilkokul, ortaokul ve liselerde en çok kitap okuyanları tespit ettik. En çok kitap okuyan 92 öğrencimiz, sınıflarını temsil etmeye hak kazandı." diye konuştu.

Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Zeynur Özel, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Aksoy, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kaya, İlçe Emniyet Amiri Sait Özmen ve diğer protokol üyeleri, öğrencilere ödül olarak kitap verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaynarca'da En Çok Kitap Okuyan 92 Öğrenciye Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement