Kayyum atamasına destek veren vatandaşın otomobilini yaktılar - Son Dakika
Güncel

Kayyum atamasına destek veren vatandaşın otomobilini yaktılar

Adana'da sosyal medyada kayyum atamalarına destek verip şehitleri anan Nihat Aytekin'in otomobili terör örgütü propagandası yapılarak kundaklandı. O anlar kameraya yansıdı.

22.08.2019 12:23  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da sosyal medyada kayyum atamalarına destek verip şehitleri anan Nihat Aytekin'in otomobili terör örgütü propagandası yapılarak kundaklandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 3 kişinin araca benzin döküp yakması, alevler çıkınca kaçması yer alıyor.

"TÜRK'ÜN İNTİKAMI DAİM OLSUN"

Edinilen bilgiye göre, olay, gece merkez Yüreğir ilçesi, Selahattin Eyyübi Mahallesi 3814 Sokakta meydana geldi. Nihat Aytekin, sosyal medya hesabından Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine kayyum atanmasına destek verici paylaşımlarda bulundu. Aytekin, dün Şırnak'ta şehit olan 3 asker için de "Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için, ruhları şad mekanları cennet olsun, Türkün intikamı daim olsun" yazısını paylaştı.

OTOMOBİLİ KUNDAKLANDI

Gece saatlerinde de kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Aytekin'e ait 01 DC 399 plakalı otomobil kundaklandı. Mahallelinin yangını farketmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler ve mahallelinin yardımıyla otomobil söndürüldü. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken kundakçıların duvara 'PKK' yazdığı belirtildi.

Öte yandan olay çevredeki iş yerlerinin kameralarına yansıdı. Görüntülerde 3 kişinin araca benzin döküp yakması, alevler çıkınca ise kaçması görülüyor.

"DEVLETİMİZ BAKİ OLSUN YETER"

Otomobilin sahibi Nihat Aytekin, olayla ilgili, "Gece yatarken komşularımız kapımızı çaldı ve aracınız yanıyor dediler. Çıktığımızda itfaiye ve mahalleli otomobilimi söndürmeye çalışıyorlardı. Polisler geldi olayı incelediler. Bu 4 gündür kayyum atamalarıyla alakalı paylaşımlar yaptım. Şimdiye kadar tehdit almadım ama tedirginim artık. Bugüne kadar kimseyi incitmedim. Ben insancıl bir insanım kimseden böyle bir kötülük beklemiyorum. Benim aracıma oldu başka kişilere zarar vermesinler. Malıma gelsin önemli değil, devletimiz baki olsun yeter" diye konuştu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kayyum atamasına destek veren vatandaşın otomobilini yaktılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayyum atamasına destek veren vatandaşın otomobilini yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • Baskan: Devlet pkk lıları drek öldürmedikçe tüm yakınlarını sınır dışı etmedikçe bitmez bunlar. 128 178 Yanıtla yeni türkiye: bu devletin yedi sülalesi gelse bu saatten sonra hiç bişey yapamaz 67 53 .: Aynen çok doğru.. 42 23 Tacsiz kral: Bide bunun ustune suriyelilerde cikti geldi basimiza bunlarda yarin sorunnn baskann 0 0
  • vhjkl: pkk = yakmak yıkmak bölmek parçalamak bebek katili olmak kadın katili olmak dine imana karşı gelmek demektir alçaklıktır. 86 117 Yanıtla fvghjklş: şuraya bak yaptıgın yoruma olumsuz ısaretler agır basmıs kardesım demekkı ıcımızde harbıden cok haın varmıs ee zillet dıye bosuna demedık. 4 0
  • halk: madem bunlar başkan secilenler kütüyler neden baştan izin verdin halkın iradesiyle uynamak en buyuk darbe terürdür arabasını yanana hiç uzulmedim haketmiş 32 52 Yanıtla Hafiz: Sana burdan bise demek isterdim ammmmaaaaa yayinlamazlar.sen anladin.sen bu yorumu yaptin ya iste bu senin beyninin ne durumda oldugunu gosteriyor.senin bu yoruna acikligi gunlr oncesinde aciklandi.dinlemedin mi. 14 5 Svs: İnşaallah senin evini yakarlar 5 1
  • 1453: hamile eşine erik alırken ensesınden vurulan astsubayını unutma türkiye ! kahrolsun pkk. 25 42 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement