Kesimoğlu esnaflar ile bir araya geldi - Son Dakika
Güncel

Kesimoğlu esnaflar ile bir araya geldi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, millet bahçesi yapılması düşünülen festival alanı bölgesinde yer alan ve başka bir bölgeye taşınması söz konusu olan esnaflar ile bir araya geldi.

10.09.2020 12:24  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis salonunda esnaflar ile bir araya gelen Kesimoğlu, istek talep ve ne yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Esnafların taleplerini dinleyen Kesimoğlu, tek tek not aldı.

Herkesin Belediye Başkanı olduğunu ifade eden Kesimoğlu ' 'Kırklareli'nde yaşayan hiçbir vatandaşın, hiçbir esnafın mağdur olmaması için çalışıyoruz. Biz onlar için varız. Elimizden gelen, gücümüz dahilinde yapılması gerekenleri yapmak için çaba gösteriyoruz. Burada da esnaf arkadaşlarımızın bulunduğu alandan taşınmaları söz konusu.Onlar için en ideal alanı bulmaya çalışacağız. Arkadaşlarımız bu konuda girişimlere başladı. Yanı sıra bu esnaflarımızın satış yapacağı kulübeleri tek tip hale getirmek istiyoruz. Bununda araştırmasını yapıyoruz. Esnaflarımız ile bahsettiğimiz konular ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk. Gelişmeler oldukça kendileri ile paylaşacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kesimoğlu esnaflar ile bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement