"Kısmet"li Uğur Paraları - Son Dakika
Güncel

"Kısmet"li Uğur Paraları

"Kısmet"li Uğur Paraları

"Kısmet By Milka" tasarladığı "Uğur Para" ları ile bir ilke imza atıyor.

07.11.2012 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kısmet by Milka" nın Ayşe Arman ile birlikte tasarladığı zenginlik ve iyilik kaynağı "Uğur Para" larını, mucizelere inanandığınızın göstergesi olarak; Cebinizde, çanta veya cüzdanınızda, ofis çekmecenizde yada yatağınızın başucunda hatta boynunuzda kolye olarak taşımak ister misiniz?

Mücevher sektöründe güncel tasarımlarıyla beğeni toplayan ve dünyaca tanınan bir marka olan "Kısmet By Milka" tasarladığı "Uğur Para" ları ile bir ilke imza atıyor.

Gümüş plakaların üzerine altın kabartma tekniğiyle işlenen el yapımı "Uğur Para" ları, bolluk, bereket ve şans getiriyor. Melek ve denizatı gibi mucizevi simgelerin kullanıldığı "Uğur Para" larında yer alan altın ve safirle bezenmiş özel gözler, aynı zamanda sizleri nazara karşıda koruyor. Arkasında hayata dair muhteşem dileklerin yazılı olduğu "Uğur Para" larını düğün, nişan, doğum günleri gibi özel günlerde sevdiklerinize para veya kolye şeklinde hediye edebilir, kendi cüzdanınızda taşıyabilir hatta ofisinizdeki çekmecede veya yatak odanızın başucunuzda saklayabilirsiniz…

Dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayan "Uğur Para" ları ile "Kısmet" iniz bol olsun…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kısmet'li Uğur Paraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement