Kızılcabölükspor Maçlarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda Oynayacak - Son Dakika
Güncel

Kızılcabölükspor Maçlarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda Oynayacak

SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Kızılcabölükspor, maçlarını artık kent merkezindeki Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynayacak.

09.11.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Kızılcabölükspor, maçlarını artık kent merkezindeki Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda guruplara kalma başarısı gösteren, ancak ligde istediği sonuçları alamayan sarı kırmızılıların maçlarını Doğan Seyfi Atlı'da oynama talebine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Büyükşehir Belediyespor yönetimi olumlu yanıt verdi. Kızılcabölükspor, bu hafta sonunda Bayburt Grup Özel İdare'yi Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda konuk edecek.

Kent merkezinde oynamanın kendilerine avantaj sağlayacağını belirten Başkan Osman Duran,"Sahamızın küçük olması rakip takımların işine geliyordu. İyi oynamamıza rağmen rakiplerin kapandığı maçlarda gol atmakta zorlanıyorduk. O yüzden Doğan Seyfi Atlı Stadı'nı kullanmak için talepte bulunduk. Onlar da bizim bu özel durumumuzu anlayışla karşıladılar ve izin verdiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ve Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılcabölükspor Maçlarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement