Kızını Baştan Çıkarana Servet Verecek - Son Dakika
Dünya

Kızını Baştan Çıkarana Servet Verecek

Kızını Baştan Çıkarana Servet Verecek

Hong Kong'un önde gelen zengini, lezbiyen kızını baştan çıkaracak erkeğe 115 milyon TL verecek.

27.09.2012 10:43  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hong Kong'un en zengin insanlarından biri olan işadamı Chao Sze-tsung, cinsel eğilimleri değişen ve Fransa'da 7 yıllık kız arkadaşı ile evlenen kızını "baştan çıkartacak" erkeğe 500 milyon Hong Kong doları (115 milyon TL) vereceğini açıkladı.

76 yaşındaki Chao'nun bu isteğinin tek sebebi, 33 yaşındaki kızı Gigi'nin cinsel olarak kadınlardan hoşlanmaya başlaması. Gençliğinde erkek arkadaşları olan Gigi, son yıllarda lezbiyen olduğunu açıklamıştı.

Emlak, yatırım, finans, nakliye, mimarlık ve inşaat gibi birçok sektörde faaliyet gösteren Cecil, 33 yaşındaki kızı Gigi Chao'nun evliliğinin "yanlış" olduğunu, kızını baştan çıkartacak kişinin zengin ya da fakir olmasını umursamadığını, sadece cömert ve yumuşak kalpli olmasını önemsediğini belirtti.

Müstakbel damadının iş kurmasına da yardımcı olmak istediğini belirten işadamı, "Ödül parasını kendi işini kurmak için yeteneği bulunan, ancak semayyeye sahip olmayan birini bulmak için veriyorum" dedi.

Kızını tavlayıp, tekrar heteroseksüel yapmayı başaran erkeğe 65 milyon dolar vereceğini söyleyen Chao, "Erkeğin zengin ya da fakir olması önemli değil. Önemli olan kızımı düşünmesi ve iyi niyetli olmasıdır" dedi. Kızının son dönemde Hong Kong dışında evlendiğini yalanlayan Chao, "Çok iyi eğitimli ve düzgün bir kızım var ama onu mutlu edecek biri yok" dedi. Bir yatırım şirketi sahibi olan 33 yaşındaki Gigi konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Dünya Kızını Baştan Çıkarana Servet Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement