Kocaeli Önce Tır'a Sonra Otomobile Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Önce Tır'a Sonra Otomobile Çarptı: 2 Yaralı

Önce TIR'a sonra otomobile çarptı: 2 yaralıİZMİT'te, TEM Otoyolu'nda TIR'a arkadan çarparak yolda dönen otomobil bir otomobile çarptı.

28.06.2017 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önce TIR'a sonra otomobile çarptı: 2 yaralı

İZMİT'te, TEM Otoyolu'nda TIR'a arkadan çarparak yolda dönen otomobil bir otomobile çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı. Kaza öğle saatlerinde, TEM Otoyolu Alikahya mevkiinde meydana geldi. Eray Kütük idaresindeki 34 BA 5597 plakalı otomobil önce Ömer Korkmaz yönetimindeki 63 FL 866 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Otomobil yolda dönerek Ahmet Uzun idaresindeki AX 92 098 plakalı otomobile çarptı. Kazada Eray Kütük ve Ahmet Uzun yaralandı. Kazayı görenler polis ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TIR sürücüsü Ömer Korkmaz, "Seyir halindeyken TIR'ın arkasında bomba gibi bir şey patladığını zannettim. Lastiğin patladığını düşündüm. Aynadan baktığımda otomobil yolun ortasında duruyordu" dedi.

Kaza yapan araçlar yol kenarına çekildikten sonra ulaşım yeniden açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Önce Tır\'a Sonra Otomobile Çarptı: 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Önce Tır'a Sonra Otomobile Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement