Konya Yaşlı Kadın Alevler Arasından Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Konya Yaşlı Kadın Alevler Arasından Kurtarıldı

Yaşlı kadın alevler arasından kurtarıldıKONYA'da yalnız yaşayan 83 yaşındaki Gülbeyaz Kuzugüden'in evinde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

10.11.2017 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlı kadın alevler arasından kurtarıldı

KONYA'da yalnız yaşayan 83 yaşındaki Gülbeyaz Kuzugüden'in evinde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler arasında kalan yaşlı kadın, o sırada sokakta meydana gelen trafik kazasına bakmak için toplanan gençler tarafından kilitli olan evin kapısı kırılıp, kurtarıldı.

Yangın, 00.10 sıralarında merkez Maram İlçesi Kalfalar Mahallesi Taşcamii Uzunharmanlar Caddesi'nde Gülbeyaz Kuzugüden'ın kaldığı tek katlı müstakil evde meydana geldi. Yalnız yaşayan Gülbeyaz Kuzugüden'in evinde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden Kuzugüden, yardım çığlıkları atmaya başladı. Bu sırada sokakta meydana gelen trafik kazasına bakmak için toplanan bir grup genç, Kuzugüden'in evinden çıkan alevleri fark etti. Koşarak eve gittiklerinde yaşlı kadının yardım çığlıklarını duydu. Kilitli olan tahta kapıyı kırıp içeri giren gençler, yaşlı kadını kurtardı. Güçlüklü yürüyen ve yara almadan kurtulan Gülbeyaz Kuzugüden sağlık kontrolünden geçirilmek için ambulansla Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Alevler ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Ekipler yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Yaşlı kadını kurtaran gençler arasında bulunan İbrahim Vural, evde otururken kaza sesini duyup dışarı çıktığını belirterek, Kaza yerinde araca bakarken evden birden alev çıkmaya başladı. Koşup oraya gittik. 'Kimse var mı' diye seslendik. Sonra içeriden teyzenin sesi gelmeye başladı. Bahçe duvarından atladık. Kapı kilitliydi kırıp içeri girdik ve teyzeyi kurtardık. dedi.

Konya Yaşlı Kadın Alevler Arasından Kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Yaşlı Kadın Alevler Arasından Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement