Korkut Özal'ın Vefatı - Son Dakika
Politika

Korkut Özal'ın Vefatı

Korkut Özal\'ın Vefatı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi, eski bakanlardan Korkut Özal'ın vefatına ilişkin, "Milletimizin yetiştirdiği mümtaz bir şahsiyetti.

02.11.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi, eski bakanlardan Korkut Özal'ın vefatına ilişkin, "Milletimizin yetiştirdiği mümtaz bir şahsiyetti. Gerek siyaset gerekse devlet adamı olarak, ülke kalkınması başta olmak üzere, birçok alanda önemli hizmetler yaptı." değerlendirmesinde bulundu.

Karamollaoğlu, yayımladığı taziye mesajında, Korkut Özal ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ve kadim bir dostluğa sahip olduklarını belirterek, "Milletimizin yetiştirdiği mümtaz bir şahsiyetti. Gerek siyaset gerekse devlet adamı olarak ülke kalkınması başta olmak üzere bir çok alanda önemli hizmetlerde bulundu." ifadesini kullandı.

Korkut Özal'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır dileyen Karamollaoğlu, Özal'ın her zaman mütevazi kişiliği ve hayırlı hizmetleriyle anılacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Korkut Özal'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement