Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika
Dünya

Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var

Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ın da içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Kazada 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı belirtildi.

16.11.2018 21:34  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ın da içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Kazadan hemen sonra gelen bilgilerde, 2 kişinin hayatını kaybettiği, Kılıç'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var

KAZAYA 3 ARAÇ KARIŞTI

Kosova gazetelerinden Gazeta Expres'in haberine göre, Priştine-Gilan arasindaki Mramor Köyü yakınlarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Gazetenin, Priştine Bölge Polis yetkililerine dayandırdığı haberde, kazaya 3 araç karıştı. Kaza yapan araçlar içinde, Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ın içinde bulunduğu makam aracının da yer aldığı belirtildi. Kılıç'ın yaralılar arasında yer aldığı ve Priştine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var
Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç

CUMHURBAŞKANI HASHİM THAÇİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından gelen bilgilerde ise ölü sayısının 3'e çıktığı iddia edild. Büyükelçi'nin durumunun da iyi olduğu ifade edildi. Kosova Cumhurbaşkanı Hashim Thaçi'nin, Büyükelçi Kıvılcım Kılıç'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var
Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var
Türk Büyükelçi\'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türk Büyükelçi'nin Makam Aracı Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • İsrail, Şifa Hastanesi'nde alıkonulan gazetecileri serbest bıraktı
    00:15 İsrail, Şifa Hastanesi'nde alıkonulan gazetecileri serbest bıraktı

    İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi'nde alıkoyduğu bazı gazetecileri 12 saatin ardından serbest bıraktı. Al Jazeera muhabiri İsmail El-Gul'un da aralarında olduğu gazetecilerin serbest bırakıldığı belirtildi. İsrail ordusu ise konuya dair henüz açıklama yapmadı. İsrail askerlerinin hastaneye baskını sırasında gazetecilerin kelepçelendiği, gözleri bağlandığı ve içeriklerinin yok edildiği ifade edildi. İsrail ordusu, Şifa Hastanesi'ndeki operasyonun devam edeceğini duyurdu.

  • Dışişleri Bakanı Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu
    00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu

    Dönemin MİT Başkanı olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki MİT kumpasıyla ilgili ilk kez konuştu. Bakan Fidan, katıldığı bir televizyon programında, "7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı, niyetini belli ettiği bir şeydi. Devlet içerisinde başka bir paralel devlet kurmak gibi niyetleri vardı." dedi.


Advertisement