Köyceğiz'de Yağışlar Su Baskınlarına Neden Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Köyceğiz'de Yağışlar Su Baskınlarına Neden Oldu

Köyceğiz\'de Yağışlar Su Baskınlarına Neden Oldu
07.12.2025 18:35

Köyceğiz'de yoğun yağışlar sonrası çayların debisi yükseldi, göl seviyesi arttı ve plajlar sular altında kaldı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde birkaç gündür aralıksız devam eden yağışlar sonrası Nam Nam Çayı, Kargıcak ve Yuvarlak Çayı'nın debisi yükselince taşan sular Köyceğiz Gölü'nde su seviyesini artırırken, Atatürk Kordonu'nun batı kısmı ile Delta Plajı sular altında kaldı.

Köyceğiz'de etkisini sürdüren yağışlar ilçe genelinde su seviyelerini arttırdı. Nam Nam Çayı, Kargıcak Çayı ve Yuvarlak Çayı'nda debinin yükselmesiyle birlikte çaylardan gelen yoğun suyun Köyceğiz Gölü'nde seviyeyi hızla arttırdı. Göldeki yükselme nedeniyle Atatürk Kordonu'nun batı bölümünde su baskınları yaşanırken, Delta Plajı da su altında kaldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz'de Yağışlar Su Baskınlarına Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement