Küresel Isınma Kurultayı Kitap Oldu - Son Dakika
Güncel

Küresel Isınma Kurultayı Kitap Oldu

"Kamunun Küresel Isınma Konusundaki Yaklaşımı- Geleceğine Sahip Çık" kurultayındaki konuşma ve bildiriler, kitap haline getirildi.

26.01.2011 18:01

ANKARA Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin(EGD), 16 Haziran 2010'da düzenlenen "Kamunun Küresel Isınma Konusundaki Yaklaşımı- Geleceğine Sahip Çık" kurultayındaki konuşma ve bildiriler, kitap haline getirildi.

EGD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "Küresel Isınma Kurultayı Kitabı", Devlet Su İşleri(DSİ) konferans salonunda 16 Haziran 2010'da düzenlenen "Kamu Sektörünün Küresel Isınmaya Yaklaşımı" panelini kutlamak için yayımlandı. Kitapta akademisyenler, yetkililer ve diğer uzmanlar tarafından Kurultaya sunulan ve Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından basılan konuşma metinleri ve raporlar yer alıyor.

Ücretsiz olarak dağıtılacak kitapta, Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Haydar Koçaker, EPDK Başkan Yardımcısı Vedat Gün, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğanay Tolunay, EGD Başkanı Celal Toprak ve Tesco Kipa Ceo'su Paul Ritche'nin de aralarında bulunduğu katılımcıların konuşmaları yer alıyor.(ANKA)

(NA/ÖMR) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Küresel Isınma Kurultayı Kitap Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement